Diensten

Gebiedsmarketing

Als gebiedsmarketeer ontwikkel ik creatieve, doordachte en gedegen strategieën die fysiek en sociaal waarde toevoegen aan een gebied. Daarmee creëer je ook een meerwaarde voor het toekomstige of huidige vastgoedaanbod. Ook voor de uitvoering van de strategie kunt u mij inzetten.

Vastgoedmarketing

Marketing is een tool om het bestaande huis, de nieuwbouw of de kavel maximaal aantrekkelijk te maken. Deze ‘marketing’ moet je vervolgens zo slim mogelijkheid vermarkten. In mijn marketingplannen combineer ik feiten met gevoel.

Advies

Een goed product dat past bij de marktvraag, verkoopt altijd. Dit durf ik rustig te stellen. Wilt u weten of de plannen die u bedacht heeft, potentie tot succes hebben? Of wilt u advies om er het maximale uit te halen? Ik help graag.

Verkoopmanagement

Na 20 jaar verkoopmanagement bij ontwikkelende aannemers, een beursgenoteerde ontwikkelaar en een commerciële corporatie ben ik ervaren. Met een gerust hart kunt u het verkoopmanagement aan mij uitbesteden. Of het nu gaat om kleine of grote projecten, binnenstedelijk of midden in een weiland, werken in complexe samenwerkingsverbanden is mij zeker niet vreemd.

Totaalprojecten

In samenwerking met SalesSisters neem ik u graag al het werk uit handen. We stellen de klant nog centraler door disciplines zoals markt verkennen, voorbereiden, marketen, makelen en servicen te bundelen. Als Sisters zetten we ons in voor gebieden, gebouwen en huizen. Van gebiedsmarketing tot ontwikkeling van middelen en van klantvinden tot het klantenbinden.