Kennismaken

Hallo! Ik ben Susan. Ik woon al bijna mijn hele leven op een woonboot in De Vecht bij Weesp. Met veel plezier. Wat mij betreft de perfecte plek om op te groeien. Centraal in het land, lekker landelijk en gezellig. Ik woon samen. We hebben twee schatten van kinderen, waar ik ontzettend van geniet. Hun unieke kijk op het leven en onbevangenheid inspireert me en laat me lachen.

Als een vis in het water

In mijn werk kijk ik ook graag met een open blik naar projecten en gebieden. Naast de bewezen marketingmethodes zoek ik altijd naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan een gebied of project. Hoe maak ik het kopen van een huis of kavel leuk en aantrekkelijk? Als ik creatieve en doelgerichte oplossingen bedenk – die met marketing, communicatie en verkoop waarde toevoegt aan gebieden en vastgoed – voel ik me als een vis in het water.

Mijn kracht ligt niet alleen in het ontwikkelen van de marketing- en verkoopstrategie, maar ook in de vertaling naar de juiste middelen en de uitvoering. Partijen verbinden en samen een strategie vertalen naar een positief resultaat, dat maakt mijn werk leuk.

Aan paniekvoetbal doe ik niet. Altijd goed doordacht en gevoed door kennis en ervaring. Dat is mijn stijl. Bij elk project werk ik vanuit een sterk strategisch kader. Dit doe ik samen met mijn team, onder meer door actief in te zetten op content- en netwerkmarketing.

Dit ben ik!

Ik werk met passie en plezier.

Ik heb een duidelijke visie, waar ik met mijn enthousiasme draagvlak voor creƫer.

Ik ben duidelijk, eigenzinnig, snel en betrouwbaar.

Benieuwd wat ik voor uw organisatie of project kan betekenen? Bel me (06) 486 855 46.