Oude TNO-locatie wordt dé nieuwe woonbuurt van Delft

GROEN WONEN IN DE STAD
Een gloednieuw huis met tuin en een stadspark voor de deur. Aantrekkelijk? Maak kennis met de Schoemaker Plantage. Hier woon je in alle rust op 10 minuten fietsafstand van hartje Delft! De eerste huizen die we verkopen, liggen in de Klinkerbuurt 1. Dit buurtje telt 25 tot 28 huizen die vanaf circa € 265.000 v.o.n. te koop zijn. Het aanbod is heel gevarieerd. Begin 2016 start de verkoop.
meisjes_bord
KIJK EN KIES!
Wij hebben op basis van de enquete al heel veel moois bedacht voor de Klinkerbuurt. Maar er zijn ook nog een aantal keuzes te maken! We horen bijvoorbeeld graag van jou of er traditionele herenhuizen moeten komen aan het park of dat je hier het lekkerste woont met een woonkamer en keuken op de 1e verdieping.

Kijk en kies je mee op 20 november? Je bent welkom in de Schoemakerloods op de voormalige TNO locatie, bereikbaar via Schoemakerstraat 97, Delft. Van 16.00 tot 20.00 uur staan de deuren open. Onder het genot van een lekker warm hapje en drankje tonen we je graag de plannen van de Schoemaker Plantage en van het park in het hart van de nieuwe buurt.

www.schoemakerplantage.nl of www.facebook.com/schoemakerplantage

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *