Referenties

Sjoerd Dijs – projectontwikkelaar at Dura Vermeer
“Susan en ik werken samen aan project Nobelhorst in Almere waar ontwikkelingscombinatie Ymere en Dura Vermeer ruim 650 huizen ontwikkelt. Susan is een gedreven initiator en teamleider met een grote menselijke interesse. Visie vertaalt ze helder naar een concrete aanpak. Uitvoerende taken delegeert ze met enthousiasme aan haar teamleden, die ze echt in hun kracht zet. Susan heeft een groot hart voor de zaak. Soms is ze een beetje eigenwijs, maar ze handelt dan vooral vanuit gevoel. En vrijwel altijd is dat de sleutel naar succes! Ik werk graag nog eens samen met Susan in andere projecten.”

Susan is een gedreven initiator en teamleider met een grote menselijke interesse. Visie vertaalt ze helder naar een concrete aanpak. Uitvoerende taken delegeert ze met enthousiasme aan haar teamleden, die ze echt in hun kracht zet.


Sjoerd Spanjer – sr. projectmanager bij Gemeente Almere

“In onze samenwerking bij het project Nobelhorst heb ik Susan als helder, open en concreet ervaren. Op verzoek van de projectdirectie stelde zij een nieuw communicatieplan op waarin zij de vertaalslag maakte van gebiedscommunicatie naar gebiedsmarketing. Met dat nieuwe communicatieplan weet de projectdirectie zich gesterkt in de ontwikkelopgave voor de nabije periode. Susan heeft alle betrokken projectmedewerkers aangehaakt en draagvlak gecreëerd. Haar geloof in het plan weet zij goed over te brengen en daarmee enthousiasmeert zij anderen. Door haar kennis en positieve open houding telt haar woord.”

Susan heeft alle betrokken projectmedewerkers aangehaakt en draagvlak gecreëerd. Haar geloof in het plan weet zij goed over te brengen en daarmee enthousiasmeert zij anderen. Door haar kennis en positieve open houding telt haar woord.


Fred Langeslag – ontwikkelaar / projectdirecteur OCP ETV IJ-Delta

“In Oostpoort, het nieuwe hart van Amsterdam Oost, heeft Susan als verkoopmanager een belangrijke bijdrage geleverd aan het verkopen van 235 koopwoningen, waarvan de bouw op risico in 2010 startte. Een bouwtijd van 3,5 jaar, op het dak van de winkels en een 2-laagse parkeergarage… geen eenvoudige opgave midden in de woningbouwcrisis. Ze trok alles uit de kast. Van het opzetten van 3D-visualisaties, social media tot en met rondleidingen in pop-up-woningen. Hierdoor kregen belangstellenden in een vroeg stadium een goed beeld van de ruim 70 verschillende woningtypen. Zo legde zij een goede basis voor het verkoopsucces.”

Een bouwtijd van 3,5 jaar, op het dak van de winkels en een 2-laagse parkeergarage… geen eenvoudige opgave midden in de woningbouwcrisis. Susan trok alles uit de kast waardoor belangstellenden in een vroeg stadium een goed beeld van de ruim 70 verschillende woningtypen. Een goede basis voor het verkoopsucces.


Wim Looijen,  adjunct directeur bij AM

“Als directielid gebiedsontwikkelingen Overhoeks, Waterstad 3 en Nieuw Waterlandplein heb ik Susan ervaren als een kundige en effectieve verkoopmanager. Ze heeft veel gevoel voor het vinden en bereiken van de juiste doelgroep. Daarbij maakt zij gebruik van bewezen communicatie en marketing methoden en middelen, maar is ook altijd op zoek naar aanvullingen en vernieuwingen. Susan is prettig om mee samen te werken door haar transparante, heldere en vrolijke communicatie.”

Susan weet feilloos de juiste doelgroep te vinden én te bereiken. Ze maakt gebruik van bewezen communicatie- en marketingmethoden en -middelen én is altijd op zoek naar aanvullingen en vernieuwingen.


Menno Ploeger, ontwikkelingsmanager bij G&S Vastgoed (tijdens samenwerking in dienst bij BPD)

“Voor het project Oostpoort werkte ik samen met Susan. De uitdaging was om midden in de crisis 235 appartementen te verkopen. Ik heb Susan leren kennen als een zeer betrokken en kundige verkoopmanager. Ze hield overzicht en met enthousiasme stuurde zij het verkoopteam en makelaars aan. Daarnaast was het ook gewoon leuk om met haar samen te werken.”

Susan is een zeer betrokken en kundige verkoopmanager. Ze hield overzicht en met enthousiasme stuurde zij het verkoopteam en makelaars aan. Daarnaast was het ook gewoon leuk om met haar samen te werken.